Group exhibition at BRUTUS

“It is not often that the energy, work, and artistic intelligence of so many can be seen together in one location. The city’s ecosystem is reflected and tangible in this exhibition. And: perhaps more importantly, artists also see each other.”

Curated by Piet de Jonge, Liesbeth Bik, Jessy Koeiman

Artsist scouts were Herman Lamers, Jeroen Jongeleen, Hans Walgenbach, Karin Arink, Suzanne Swarts, Maziar Afrassiabi, Silvia B, Saïd Kinos, Isabelle Sully, Julia Gat, en Ali Keles.

Participating artists were Alaa Abu Asad, Alejandra Huerta, Alex Jacobs & Ellemiek Schoenmaker, Alexandra Phillips, Amrith de Zoete , Anastasia Shin, Angelica Falkeling, Angeniet Berkers, Anique Weve, Anne Kolbe, Anouk Griffioen, Anuli Croon, Astrid de Pauw, Axel van der Kraan, Barbara Helmer, Beatrice Waanders, Bik Van der Pol, Boris van Berkum, Carina Hesper, Carolin Lange, Charlotte Schleiffert, Christine Saalfeld, Cihad Caner, Daan den Houter, Dagmar Bauman, Daniella Wesseling, Dario D’Aronco, Dico Kruijsse, Diederik Schneemann, Dirk Van Lieshout, Donald Schenkel, Elisa Strinna, Esther Kokmeijer, Eva Krause, Eveline Visser, Fay Claassen, Fenneke Hordijk, Florian Braakman, Frank Stoks, Frans Verschoor, Guillem S. Arquer, Guus van Vugt, Gyz La Rivière, Halla Einarsdottir, Hans Bolleurs en Wendy van Santen, Hans Wilschut, Hester Scheurwater, Heyer Thurnheer, Hillegon Brunt, Ilke Gers, Inge Aanstoot, Iratxe Jaio & Klaas van Gorkum, Jacco Weener, Jakob Forster, Jan van de Pavert, Janine Schrijver, Janis Dzirnieks, Jason Henrik Hansma, Jeanne van Heeswijk, Jeanne Rombouts, Jeroen Kuster, Johan Kleinjan, Jonas Staal, Joram Raaijmakers, Julia Gat, Junghun Kim, Kamiel Verschuren, Kari Robertson, Karin Trenkel, Kathrin Wolkowicz, Kenneth Letsoin / Naamloozz, Koes Staassen, Mia van der Burg, Olivier Scheffer, Sachia Pereira-Stolle, Yvo van der Vat, Anna Luczak, Antye Guenther, Anita Sharma, Danni van Amstel, David Maroto, Dre Wapenaar, Franky Sticks, Geert Mul, Gert Rietveld, Guiseppe Licari, Harry Haarsma, Herman Lamers, Jake Kelly, Judy van Luyk, Kwinnie Le, Lara Almarcegui, Laura Grimm, Laurens Stok, Libia Castro & Ólafur Ólafsson, Lucie Havel, Luis Xertu, Luuk Smits, Lydia Schouten, Maaike Gottschal, Maarten Bel, Marie Bernard, Marieke van der Lippe, Marijn de Jong, Marjan Laaper, Marloes Roeper, Marvin Bruin, Mels van Zutphen, Merijn Haenen, Michael van Kekem, Milou van Ham, Momu & No Es, Natalia Sorzano, Nazif Lopulissa, Niels Post, Niki Murphy, Nobirs, Olaf Mooij, Ole Nieling, Ondine de Kroon, Onno Poiesz, Paco Dalmau, Patricia Pinheiro de Souza, Petra Laaper, Q.S.Serafijn, Quinda Verheul, Rabin Huissen, Ralph van Meijgaard, Reinier Landwehr, Remty Elenga, Renie Spoelstra, Rick van der Klooster, Rien Jansen, Robin Kolleman, Roman Nieuweboer, Rowan Van As, Said Kinos, Sander Buijk, Sander Coers, Sander van Wettum, Sarah Rose Guitian Nederlof, Serge Game, Sigmund de Jong, Silvia B, Simon Schrikker, Simone Schuffelen, Sofie Bates, Sonia Rijnhout, Sophie de Vos, Steef Offerhaus, Stephan Bontje, Steven Maybury, Tess Martin, Theodora Kotsi-Felici, Thijs Kelder, Thomas Meijerman, Tim Mastik, Tim Mulder, Toine Horvers, Tom Lowe, Tomas Libertiny, Tomas Schats, Toon Fibbe, Twan Lugten, Ulufer Celik, Vince Blok, Wapke Feenstra, Werner van der Zwan, Wilma Kun.

July – September 2022, Rotterdam