Groepstentoonstelling in samenwerking met DebSaysYes en het Huis van de Fotografie
We hebben het over ons lichaam, over westerse schoonheidsidealen, culturen en misvattingen. Ons lichaam, ons verhaal. Met alle sproeten, rimpels, littekens en andere perfecte imperfecties vertelt het ons wie wij zijn, wie wij willen zijn, wat we zoeken. Ons bestaan lijkt maakbaar, maar onder de oppervlakte kolkt het. Wij zijn de natuur, wij zijn onvoorspelbaar.
Alles verandert en wij veranderen mee of zetten ons af. We laten ons overweldigen en dragen zorg voor de natuur, de menselijke natuur. We nemen het mee onze huizen in, soms tegen beter weten in. We dromen over landschappen waar we nog nooit zijn geweest en voelen de hitte en kou op onze huid. Waar begint de omgeving en houden wij op? 
In deze tentoonstelling zoeken de kunstenaars overeenkomsten tussen lichaam en omgeving. We verbinden onszelf aan de natuur, maar waar zijn we thuis? Zijn we één in ons bestaan op aarde of draaien we de verkeerde kant op?
Rotterdam, 2022